Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Χρυσή Αυγή:Να συντριβούν τα μηχανοκίνητα τάγματα θανάτου των αναρχικών και αλλοδαπών

Ρε Δένδια, τώρα να πούμε πως έχει άδικο η Χρυσή Αυγή,θα είναι ψέμματα.Γιατί κύριε υπουργέ δεν κάνεις τώρα μια δήλωση για τάγματα εφόδου, όπως...


 έσπεσυσες να κάνεις όταν οι χρυσαυγίτες "βγήκαν τσάρκα στα παζάρια" και πλάκωσαν τους αλλοδαπούς;Τώρα που αλλοδαποί μαζί με αναρχικούς πλάκωσαν στο ξύλο τους κατοίκους στον Άγιο Παντελεήμονα και χρυσαυγίτες που πήγαν να τους υποστηρίξουν ,ουσιαστικά ζητώντας τους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να κάνουν ελεύθερα σωματεμπορία και να πουλάνε ναρκωτικά,που είστε κύριε υπουργέ;

Για τα επεισόδια έβγαλε ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή:"Τα μηχανοκίνητα τάγματα εφόδου των αναρχικών, που σε συνεργασία με λαθρομετανάστες επιτέθηκαν και πάλι σε Έλληνες πολίτες και αστυνομικούς, πρέπει να συντριβούν. Να πάψει η θλιβερή συγκυβέρνηση να υποθάλπει τέτοια ακραία φαινόμενα βίας και να εφαρμόσει επιτέλους τον νόμο, γιατί η πρωτεύουσα της χώρας έχει μεταβληθεί σε ζούγκλα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.