Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Φερέιρα: «Ημασταν αλληλέγγυοι»


«Άλλαξαν οι παίκτες; Όχι. Άλλαξε ο προπονητής; Όχι. Άλλαξε το γήπεδο; Όχι... Αυτό που παίζει μπάλα είναι το μυαλό. Αν αυτή η ομάδα δεν αποκτήσει αυτοπεποίθηση η οποία χτίζεται με τον χρόνο δεν θα καταφέρει κάτι» είπε χαρακτηριστικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, όταν ρωτήθηκε τι...

μεσολάβησε για τη «μεταμόρφωση» της ομάδας του. «Στα παιχνίδια υπάρχει και ο παράγων τύχη, που άλλες φορές δεν μας συνόδευε, αλλά και η διαιτησία. Οι παίκτες μας ήταν πιο αλληλέγγυοι, καλύτεροι τακτικά και έδειξαν τι ξέρουν να κάνουν στο γήπεδο. Άρχισαν να βγάζουν μερικά πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Γενικά, σήμερα ήμασταν πιο ομάδα», πρόσθεσε.

Όπως ο συμπατριώτης του τεχνικός της Τότεναμ, έτσι και ο Πορτογάλος προπονητής των «πρασίνων» αρνήθηκε να προβεί σε πρόβλεψη για τις ομάδες που θα προκριθούν από τον 10ο όμιλο: «Προβλέψεις δεν κάνω. Εγώ στη ζωή μου έχω δει ομάδες με 10 βαθμούς να περνάνε και με 10 βαθμούς να μένουν έξω. Εγώ με την δική μου ομάδα δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Μακάρι να συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοια παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο και μακάρι να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτό τον τρόπο».

Όταν ο κ. Φερέιρα ρωτήθηκε για την απόδοση του Σεϊταρίδη, βρήκε την ευκαιρία να εκθειάσει και άλλους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού: «Δεν θα έλεγα ότι έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, γιατί έχει πολλές και μεγαλύτερες δυνατότητες. Η ζωή και το μέλλον του Σεϊταρίδη είναι στα χέρια του. Για άλλη μια φορά βγάζω το καπέλο στον Τριανταφυλλόπουλο. Επίσης ο Πίντο είναι μόλις 23 χρονών και πρώτη φορά έπαιξε κόντρα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Ο Βύντρα αγωνίστηκε αριστερά και δεν έχει παίξει τόσο πολύ εκεί, ενώ είχε να αντιμετωπίσει και έναν πολύ καλό παίκτη τον Λένον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.