Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Κέρδισε 23 εκατ. δολ. και... ξέχασε τον λαχνό στο αυτοκίνητο 2 χρόνια!


Η Τζούλι Τσερβέρα 69 ετών, είδε τον εαυτό της στο διαδίκτυο να αγοράζει τον λαχνό. Την είχε "πιάσει" κάμερα παρακολούθησης και έτσι μπόρεσε να πληροφορηθεί πως ήταν η ίδια η μεγάλη τυχερή, αφού...

 πρόσεξε στην εικόνα την κόρη της και θυμήθηκε τον λαχνό που είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητο.

Το ποσό που κέρδισε η 69χρονη γυναίκα φτάνει τα 23 εκατομμύρια δολάρια.

"Μου την έστειλε η άλλη κόρη μου και στην αρχή νόμιζα ότι η Τσαρλιένα είχε ληστέψει μια τράπεζα", δήλωσε η νικήτρια. Λίγο αργότερα συνειδητοποίησε το νόημα της φωτογραφίας.

Οι διοργανωτές του τζακ ποτ δημοσίευσαν την εικόνα σε μια προσπάθεια να βρουν το νικητή.

Η ίδια δηλώνει ότι πριν από την ανέλπιστη νίκη της ήταν άφραγκη.

"Είχα ένα δολάριο στην τσέπη, μου έκοψαν την καλωδιακή, ο λογαριασμός του ηλεκτρικού είναι 600 δολάρια και ο τραπεζικός μου λογαριασμός είναι ακάλυπτος", δήλωσε η 69χρονη στους δημοσιογράφους.

Να σημειωθεί πως πρόλαβε να σώσει την παρτίδα, όπως λέει η φράση, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού ο λαχνός είχε αγοραστεί στις 30 Μαΐου και μετά το τέλος Νοεμβρίου ο νικητής δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τα χρήματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.