Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Επεισόδια στην Αγία Βαρβάρα: Σκηνικό πολέμου με μολότοφ [ΒΙΝΤΕΟ]


Νύχτα φωτιάς στην Αγία Βαρβάρα, με τους εξαγριωμένους κατοίκους - βασιλιάδες της φοροδιαφυγής, να εξεγείρονται με φωτιές σε κάδους και βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών, που συνόδευαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ και της Οικονομικής Αστυνομίας. Το παρακράτος της Αγίας Βαρβάρας...



που τόσα χρόνια ζούσε στο απυρόβλητο, εξεγέρθηκε όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν πλέον να διατηρούν την βασιλεία των "μαϊμούδων", χωρίς ταμειακές, χωρίς αποδείξεις και με την φοροδιαφυγή να οργιάζει.

Τα... όργανα ξεκίνησαν από νωρίς το μεσημέρι. Ο «πόλεμος» διήρκησε 40 λεπτά περίπου, ωστόσο, στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις. Το μεσημέρι εκτυλίχθηκαν εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και καταστηματάρχες, με αφορμή την έφοδο που πραγματοποίησαν άνδρες του ΣΔΟΕ.

Σπασμένες τζαμαρίες, καμένοι κάδοι και πέτρες στους δρόμους, ήταν το σκηνικό που αντίκρυζε κανείς στους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας μετά τα μεσημεριανά επεισόδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.