Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Liberation: Ζεράρ... έχεις τα κότσια;


Και αφού ξεπροβόδισε δεόντως τον ιδιοκτήτη της Louis Vuitton και τους ελιγμούς του για να μην πληρώσει φόρους, η γαλλική εφημερίδα Liberation αφιερώνει ένα ολόκληρο ρεπορτάζ στο Γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ που κατέθεσε ....το διαβατήριο του προκειμένου να μην πληρώσει φόρους.

“Λοιπόν, Ζεράρ, έχεις τα... κότσια;” είναι ο τίτλος του σχετικού άρθρου.

“Ζεράρ, νόμιζες ότι θα σε επιβραβεύσουμε; Ε, λοιπόν το πρόβλημα, Ζεράρ, είναι ότι οι έξοδοι στις εθνικές οδούς καμιά φορά οδηγούν σε γκρεμό. Οδηγούν εκεί που πήγες εσύ, ο άνθρωπος 'σκέφτομαι μόνο την πάρτη μου', ο άνθρωπος για τα λεφτά, ο άνθρωπος με τους δικτάτορες φίλους” γράφει ο αρθρογράφος της εφημερίδας, Φ. Τορεντόν, ο οποίος υπήρξε και δημοτικός σύμβουλος του δημάρχου Μπ.Ντελανοέ στο Παρίσι.

“Μια χώρα που εγκαταλείπεις την ώρα που χρειάζεται όλες τις δυνάμεις της... Αντίο!” είναι η κατακλείδα του άρθρου, μια πρόταση από την ταινία για το Συρανώ ντε Μπερζεράκ που ενσάρκωσε ο Ντεπαρντιέ στην ομώνυμη ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.