Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

5 σημάδια που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται για εσάς


Αν σας αρέσει και αναρωτιέστε αν και εκείνος ενδιαφέρεται για εσάς, τότε δεν έχετε παρά να παρατηρήσετε αν κάνει κάτι από τις 5 παρακάτω υποχωρήσεις, που για να ένα άντρα παραμένουν σταθερά απαράβατες αξίες μέχρι να ερωτευτεί....
1. Σου γνωρίζει τη μητέρα του: Αν σας ζητήσει την Κυριακή να μην κανονίσετε τίποτα γιατί σας έχει καλέσει η μητέρα του για φαγητό, τότε τα πράγματα είναι ευχάριστα ανησυχητικά.

2. Σας εξηγεί τι είναι το offside: Κάποια στιγμή, ενώ μιλάτε για διάφορα θέματα, η συζήτηση σας πάει στις αθλητικές Κυριακές και
εσείς επί την ευκαιρία ρωτάτε να σας εξηγήσει τι είναι το offside. Αν δείξει προθυμία στο να σας το εξηγήσει ακριβώς και να επιμένει μέχρι να σιγουρευτεί ότι το καταλάβετε, τότε σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για εσάς.



3. Shopping: Αν του προτείνετε να έρθει μαζί σας για ψώνια και όχι μόνο δεχτεί αλλά το υπομείνει όλο αυτό μέχρι τέλους, ειλικρινά σας θέλει πολύ.



4. Πρόταση για ποτό με τους φίλους του: Είναι μια από τις πιο σημαντικές ενδείξεις. Δεν θα έμπαινε στην διαδικασία ούτε εκείνος αλλά ούτε και οι φίλοι του να βγείτε όλοι μαζί αν δεν υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον από την πλευρά του. Η γνώμη των φίλων του παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του.



5. Απαντάει στα μηνύματα αμέσως: Έχει ξετρελαθεί μαζί σας αν ισχύει το εξής σενάριο. Είναι στο σπίτι φίλου για βραδιά pro evolution και αθλητικών εκπομπών. Ανταλάσσετε μηνύματα και όχι μόνο σας απαντάει αμέσως αλλά δεν είναι και λακωνικός στις απαντήσεις του. Δεν υπάρχει πιο πειστική ένδειξη ότι σας θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.