Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Βραχιολάκια σε πατέρα και υιό Κουρή και... βουρ για Κορυδαλλό!


Αυτή τη φορά οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν τον ανακριτή που διέταξε την προφυλάκιση τόσο του Γιώργου Κουρή, όσο και και του γιου του, Ανδρέα, που είναι ο ένας εκ των μετόχων του ομίλου Real....



Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ οι "Κουρήδες" κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή για μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, για τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Όπως είπε η Ιωάννα Μάνδρου: "Αυτή τη φορά δεν έπεισε τον ανακριτή τα όσα είχε ισχυριστεί στις δύο πρόσφατες συλλήψεις του ο Ανδρέας Κουρής, ότι δεν ασκούσε διοίκηση στον τηλεοπτικό σταθμό."

Πατέρας και γιος, καθώς και άλλα δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που επίσης έχουν κριθεί προφυλακιστέοι (εις εξ αυτών είναι ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού, Κώστας Γιαννίκος, που ήδη κρατείται προσωρινά), κατηγορούνται για χρέος 1,5 εκατ. ευρώ από Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών για το διάστημα 1/2011 έως 30/9/2011.

Για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά επτά άτομα.

Το μεγάλο ερώτημα που γεννάται είναι τι γίνεται, τώρα, με τη συμμετοχή του Ανδρέα Κουρή στον Όμιλο Real, όπου ο Νίκος Χατζηνικολάου, με τους συνεργάτες του έχουν κάνει πολύ καλή και προσεκτική δουλειά, δημιουργώντας μέσα ενημέρωσης που και απήχηση έχουν, και στην ώρα τους πληρώνουν, και χρέη δεν έχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.