Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Επιστροφή στο μαντρί της ΝΔ


Συνεχίζονται οι επιστροφές στη Νέα Δημοκρατία εν όψει του Συνεδρίου του Κόμματος. Μετά την...



Ελίζα Βόζενμπεργκ έχουν σειρά οι κ.κ.Νίκος Κιουτσούκης και Θύμιος Λυμπερόπουλο. Ειδικότερα όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας "αποφασίστηκε η άρση των ποινών μελών του κόμματος για παραβάσεις του καταστατικού κατά την άσκηση της συνδικαλιστικής τους δραστηριότητας οι οποίοι και επανεντάσσονται εφόσον βέβαια το επιθυμούν στα μητρώα των μελών της".

1 σχόλιο:

  1. Όλοι πίσω στη Νέα Δημοκρατία και με "μπροστάρη" τον Αρχηγό μας Αντώνη Σαμαρά, σύμβουλο τον Κώστα Καραμανλή να πάμε μπροστά την Ελλάδα. Από δίπλα η Ντόρα, και πίσω όλοι οι νέοι της ΚεντροΔεξιάς Πςράταξης να μην αφήσουμε την "φαυλότητα" του σύριζα να πάρει την εξουσία και να μην οδηγηθεί η Πατρίδα μας στον αφελληνισμό και στην "μουσουλμανοποίηση" της Ελλάδας μας.
    Όλοι μπροστά με Αντώνη αμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.