Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

To Adam Rocks Concept σε cabrio και crossover έκδοση [ΦΩΤΟ]


Αποκαλυπτήρια από την Opel για το Adam Rocks Concept, το πρωτότυπο με τη συρόμενη υφασμάτινη οροφή. Έτσι, προαναγγέλλει δύο νέα μέλη στην οικογένεια του μικρού αυτοκινήτου πόλης: το crossover και το cabrio...



Το Adam Rocks έχει τις ίδιες διαστάσεις με το τρίθυρο μοντέλο (μήκος 3,7 m), έχει όμως αυξημένη απόσταση από το έδαφος, φέρει ποδιές στους προφυλακτήρες, όπως επίσης προστατευτικά πλαστικά στο πλάι και στους θόλους των τροχών, οι οποίοι έχουν διάμετρο 18 ιντσών. Όμορφη λεπτομέρεια τα φώτα φλας στον προφυλακτήρα με σχήμα «C».

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, η έκδοση παραγωγής του Adam Crossover αναμένεται το 2015, με μήκος κοντά στα 4 m και turbo κινητήρες, τριών και τεσσάρων κυλίνδρων. Θα κυκλοφορήσει ως προσθιοκίνητο, με την 3κύλινδρη έκδοση να εκπέμπει – σε συνδυασμό με σύστημα start/stop – κάτω από 100 g. CO2 ανά km. Εξετάζεται πάντως το ενδεχόμενο να διατίθεται προαιρετικά και σύστημα 4×4.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.