Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Αρνούνται Ρεπούση και ΣΥΡΙΖΑ την ύπαρξη της ανθελληνικής επιστολής!


Ούτε η ΔΗΜΑΡ δεν καλύπτει την βουλευτή της, που με επιστολή της στον ΣΥΡΙΖΑ (δείτε την ΕΔΩ) ζητάει να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να μην αναγνωριστούν οι Γενοκτονίες των Ποντίων και της Μικράς Ασίας...



Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ απάντησε ότι «Δεν έστειλα ποτέ επιστολή στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.





Η κα Ρεπούση απαντά στους τύπους και όχι για την ουσία δηλαδή το περιεχόμενο.... 


Σε ανακοίνωση του Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ουδέποτε η Βουλευτής Α΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, έχει κοινοποιήσει προς το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ οποιαδήποτε επιστολή, έγγραφο ή πρόταση που να σχολιάζει ή να αναφέρεται στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη. Κατά συνέπεια, κάθε πληροφορία που μας αναφέρει ως αποδέκτες τέτοιου μηνύματος, είναι παντελώς ανακριβής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.