Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Καλύτερα ένα ματς με Μέσι παρά έναν χρόνο με Ρονάλντο



Ο πατέρας του Νεϊμάρ μίλησε για την απόφαση του Νεϊμάρ να απορρίψει τη Ρεάλ και να προτιμήσει την πρόταση της Μπαρτσελόνα...
τονίζοντας πως θέλησε να ακολουθήσει την καρδιά του.
“Ο Νεϊμάρ μου είπε ότι το όνειρο να παίξει ένα μόνο παιχνίδι με τον Μέσι είναι μεγαλύτερο από το να παίξει μία ολόκληρη σεζόν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο γιος μου έκανε μία επιλογή καρδιάς και αποφάσισε να πάει σε μία ομάδα που, σύμφωνα με αυτόν, ταιριάζει καλύτερα στο στιλ παιχνιδιού του”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 21χρονου φορ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του “Globo Tv”.

Εν τω μεταξύ ο ίδιος ο Νεϊμάρ, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα που έδωσε με τη φανέλα της Σάντος, απέναντι στη Φλαμένγκο.

“Θα είναι τιμή για μένα να παίξω μαζί με παίκτες όπως ο Μέσι, ο Τσάβι και ο Ινιέστα. Όλα τα παιδιά έχουν ένα όνειρο, κάποιοι να γίνουν παίκτες, άλλοι οδοντίατροι ή ρεπόρτερ.

Εγώ, ως επαγγελματίας αθλητής, πραγματοποίησα το δικό μου”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στους “μπλαουγκράνα” την επόμενη πενταετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.