Τρίτη 28 Μαΐου 2013

"Ατυχήματα" στο κόκκινο χαλί - Όταν οι σταρ χαρίζουν απίστευτα στιγμιότυπα γέλιου (ΦΩΤΟ)



Ουδείς τέλειος, σαφώς. Μα δεν είναι λογικό, όταν για μια εμφάνιση σε κόκκινο χαλί επιστρατεύεται κουστωδία ειδικών, να εμφανίζεται κάποια με…

αξύριστη μασχάλη, με μια περίεργη λευκή σκόνη στο πρόσωπο ή με εσώρουχο που δεν θα έπρεπε να βγει σε κοινή θέα. Οι κάμερες είναι ανηλεείς, αλλά αυτό ακριβώς οφείλουν να είναι, διότι ποιος δεν λατρεύει να βλέπει γκάφες, τούμπες, ή εσώρουχα των κατά τ' άλλα αψεγάδιαστων σταρ. Η Bild θυμίζει σήμερα, με αφορμή διάφορα ευτράπελα στις Κάννες, στιγμιότυπα που εξέθεσαν τους πρωταγωνιστές τους.



Ο Αλεκ Μπάλντουιν σήκωσε αγκαλιά την Χιλάρια Τόμας, για να μας ...δείξει άθελά του τα οπίσθια της, η Τζούλιαν Μουρ πάσχιζε να συγκρατήσει εντός του πέδιλου το δάχτυλο της, που ήθελε απεγνωσμένα να δραπετεύσει! Η Φάρελ Ουίλιαμς είχε μια εξαιρετικά άτυχη στιγμή, η Νικόλ Κίντμαν πόζαρε με μια λευκή σκόνη γύρω από τα μάτια! Το καλύτερο στιγμιότυπο, ωστόσο, διαχρονικά, ανήκει στην Τζούλια Ρόμπερτς και στην εμφάνισή της το 1999 στην πρεμιέρα του Νότινγκ Χιλ, με την αξύριστη μασχάλη της.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.