Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Θανάσης Αλευράς: Οι τραγικές στιγμές που έζησε και ο θάνατος που του άλλαξε τη ζωή!!!


Αυτή την περίοδο είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο εξαιτίας της συμμετοχής του στο «Your Face Sounds Familiar».... Με το ταλέντο, τις μεταμορφώσεις του και πάνω από όλα το χαμόγελό του έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Όμως δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή του Θανάση Αλευρά. Μια τραγωδία τον σημάδεψε και για καιρό ήταν σκιά του εαυτού του.

Της Μαριάννας Σπανού

Τον τελευταίο καιρό η καριέρα του έχει εκτοξευτεί. Οι προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη και η δημοτικότητά του αυξάνεται διαρκώς. Η συμμετοχή του στο σόου του ANT1 έχει κάνει τον Θανάση Αλευρά το απόλυτο talk of the town κι εκείνος τα αντιμετωπίζει όλα με το χαμόγελο στα χείλη, αν και για μεγάλο διάστημα ο ταλαντούχος ηθοποιός περνούσε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Μέσα σε λίγο καιρό η ζωή του άλλαξε εντελώς. Δεν έχουν επουλωθεί οι πληγές από τότε που ο ηθοποιός ζούσε το δικό του δράμα, βιώνοντας τον πιο απότομο και σκληρό θάνατο. Ο πατέρας του έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τον Θανάση και την υπόλοιπη οικογένεια.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που μέχρι εκείνη τη μέρα ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη σκοτείνιασε. Αν και οι δυο τους δεν ήταν ποτέ πάρα πολύ κοντά, η συνειδητοποίηση μιας τέτοιας απώλειας δεν ήταν εύκολη. Όπως έχει παραδεχτεί, «ήταν μια παράξενη σχέση. Υπήρχε η κόντρα πατέρα και γιου, αλλά δεν "έφυγε", ούτε εγώ έμεινα με παράπονο για κάτι. Μακάρι να ζούσε, να μπορούσα να αποκτήσω μια πιο ώριμη σχέση μαζί του».

Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, γιατί αναγκάστηκε να ωριμάσει, να προσπεράσει την περίοδο που ένιωθε και έπραττε σαν παιδί. «Ζορίστηκα πολύ όταν τον έχασα. Ήταν μια μεγάλη απώλεια και με σημάδεψε. Ουσιαστικά είναι σαν να τελειώνει μια εποχή. Πιέστηκα γιατί σκέφτηκα πολλά πράγματα», παραδέχτηκε ο Θανάσης σε συνέντευξή του. Παρόλο που ένας τέτοιος θάνατος δεν ξεπερνιέται ούτε εύκολα ούτε γρήγορα, ο ταλαντούχος ηθοποιός φοράει τώρα το πιο ωραίο του χαμόγελο και διασκεδάζει το κοινό κάθε Κυριακή βράδυ με τις μεταμφιέσεις του. Αυτή άλλωστε είναι και η δουλειά του ηθοποιού, να ψυχαγωγεί το κοινό σε όποια ψυχολογική κατάσταση κι αν βρίσκεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.