Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Η Πάολα φωνάζει: "Δεν έχω ανορεξία!" (κι έχει και τις ...αποδείξεις!) (PHOTOS)


Ποιος διαδίδει ότι η Πάολα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας; Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια δίνει τις απαντήσεις της χωρίς καν να μιλήσει....

Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Φέτος ήταν η χρονιά της. Στην πίστα έδινε ρεσιτάλ μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη, γεμίζοντας ασφυκτικά το Teatro, το άλμπουμ της «Γίνε μαζί μου ένα» έγινε πλατινένιο, η νέα της δισκογραφική δουλειά έχει ήδη κερδίσει το κοινό, περνάει σούπερ στην προσωπική της ζωή... τι άλλο να ζητήσει; Η Πάολα έδωσε ρέστα στο event που διοργάνωσε η δισκογραφική της εταιρεία Heaven, αλλά παράλληλα απάντησε και σε πολλούς για όσα έχουν ειπωθεί σε βάρος της κατά καιρούς.



Η πρώτη γεύση δόθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το σταθμό «Δρόμος», όπου η εκρηκτική τραγουδίστρια μίλησε για όλα. Από το τραγούδι μέχρι και τα ανέκδοτα που έβγαλαν για κείνη, τα οποία δεν την ενόχλησαν, αλλά τα χαρακτήρισε «άστοχα».

Η φήμη πάντως που δείχνει να την έχει πειράξει πιο πολύ είναι αυτή που κυκλοφορεί ευρέως τον τελευταίο καιρό και σχετίζεται με το ότι βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας. Στη μέχρι τώρα καριέρα της έχει ακούσει πάρα πολλά και δεν έχει απαντήσει ποτέ, αλλά τώρα φαίνεται ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Δεν μπορεί να καταλάβει ποιοι και γιατί κυκλοφορούν τέτοιες φήμες. Ειδικά για την κόρη της και για θέματα υγείας δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, πόσο μάλλον όταν θεωρεί ότι κάποια πράγματα πρέπει να έχουν κι ένα όριο, αφού με τις φήμες αυτές έχει αναστατωθεί η ζωή της οικογένειάς της.

Έτσι, στην πίστα έδωσε την απάντησή της. Το εντυπωσιακό γύρισμα που έκανε, έδειξε εκτός από τα κάλλη της ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το είχε πει κι εκείνη, αλλά δεν υπήρχε καλύτερη απάντηση σε όσους αμφισβητούσαν τα λεγόμενά της.

«Δεν πάσχω από νευρική ανορεξία», φώναξε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και το αποδεικνύει. «Τρώω λίγο, όπως κάνω πάντα και μου φτάνει. Τρώω όμως τα πάντα και οποιαδήποτε ώρα», παραδέχθηκε στην ίδια συνέντευξη και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια και την οργή της για τις διαδόσεις. Επίσης αποκάλυψε ότι βαριέται αφόρητα τη γυμναστική, γι' αυτό δεν κάνει, απλώς είναι υπερκινητική, ενώ για πρωινό μπορεί να φάει κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο. Η Πάολα πιστεύει ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα και όσοι διαδίδουν αυτές τις φήμες θα αναγκαστούν να... καταπιούν τη γλώσσα τους.



Μια έκπληξη περίμενε την Πάολα στην απονομή του πλατινένιου άλμπουμ της. Το δώρο της για το πλατινένιο άλμπουμ ήταν ότι η εκρηκτική τραγουδίστρια έγινε πλέον και... κούκλα. Συγκεκριμένα, αυτή που της χάρισαν τής έμοιαζε καταπληκτικά. Λέτε η Πάολα να ακολουθήσει τα βήματα του Σάκη Ρουβά; Δεν αποκλείεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.