Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ: Βάζουν παιδάκια να ζωγραφίζουν λαμπάδες της Χρυσής Αυγής


«Διάπλαση Παίδων-4ος κύκλος» γράφει σε ανάρτησή της στον επίσημο δικτυακό της τόπο η Χρυσή Αυγή «ανεβάζοντας» μια σειρά από φωτογραφίες με μικρά παιδιά, ηλικίας 6-10 ετών, τα οποία φαίνονται να φτιάχνουν λαμπάδες....




με το χαρακτηριστικό σήμα του κόμματος.


«Τα παιδιά έμαθαν τα κάλαντα που λέγονταν το Σάββατο του Λαζάρου, που δεν είναι άλλα από τα κάλαντα για το καλωσόρισμα της άνοιξης, κατασκεύασαν λαμπάδες και φαναράκια με τα χρώματα και τα σύμβολα του Κινήματος» ανέφερε η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της.

4 σχόλια:

  1. Αν αυτο ειναι αρρωστημενο τοτε αυτο που μας κανουν οι κυβερνοντες και οι Σφυριζαιοαναρχες τι ειναι κυριε administrator?????
    Λιγο προσοχη με τους τιτλους που βαζετε επιτελους γιατι σας εχω και σε υποληψη! Μην με κανετε να αλλαξω την καλη αποψω που εχω για εσας!
    Ευχαριστω,
    Παναγιωτης Παπαδακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ το να κρατουν σημαιες του πασοκ, του συριζα, του κκε πακιστανοι και πολυ συντομα της ν.δ ναι προτιμω να βλεπω να ζωγραφιζουν τα παιδια μαιανδρους.Aρρωστημενο ειναι να ειμαστε ευρωδουλοι μιας ευρωπαικης κοινοτητας και να εχουμε μελη οπως τους ολλανδους που νομιμοποιουν το κομμα των παιδεραστων.Μια χαρα η λαμπαδιτσα λοιπον με το μαιανδρο οπως και η μπαρα με το μαιανδρο στα αποτελεσματα των ευροεκλογων που ερχονται.Εκει να δεις μαυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε βλεπω να θεωρειτε "αρρωστημενο" τις πολιτικες διαφημισεις των αλλων κομματων που χρησιμοποιουν χρονια τωρα παιδια με σημαιες και λουλουδια.Αυτες ομως να σας θυμισω ειναι καλογυρισμενες διαφημισεις και με το αζημειωτο γιατι τις πληρωνουνε με κρατικα χρηματα για να πλουτισουμε τα κατευθυνομενα μεσα ενημερωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε βλεπω να θεωρειτε "αρρωστημενο" τις πολιτικες διαφημισεις των αλλων κομματων που χρησιμοποιουν χρονια τωρα παιδια με σημαιες και λουλουδια.Αυτες ομως να σας θυμισω ειναι καλογυρισμενες διαφημισεις και με το αζημιωτο γιατι τις πληρωνουνε με κρατικα χρηματα για να πλουτισουμε τα κατευθυνομενα μεσα ενημερωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.