Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΔΕΙΤΕ: Χρυσαυγίτης επιδεικνύει με καμάρι το τατουάζ με τη σβάστιγκα στο μπράτσο του! [ΒΙΝΤΕΟ]

Τα... παιδιά με τις μαύρες μπλούζες

Προκλητικό βίντεο ανήρτησαν στο youtube τα μέλη της Χρυσής Αυγής, του Πυρήνα Χανίων. Σε αυτό χαιρετούν ναζιστικά, μιλούν με υποτιμητικά σχόλια σεξιστικού περιεχομένου κατά όλων όσοι είναι αντίθετων πολιτικών ιδεών και επιδεικνύουν με καμάρι τα τατουάζ τους με τον αγκυλωτό σταυρό! Δείτε το προκλητικό βίντεο...



θα είχε πολύ μεγαλό ενδιαφέρον να δούμε πώς θα μπορέσουν να κυκλοφορήσουν με τους αγκυλωτούς σταυρούς στην Κρήτη, όπου μετράει χιλιάδες νεκρούς από την γερμανική εισβολή, το 1941. Να δούμε πώς θα αντικρύσουν τους γέροντες και τις γερόντισσες, που εκείνη την περίοδο έδωσαν το αίμα τους ενάντια τον ναζιστικό ζυγό.

Τώρα για το επίπεδο των... μπούληδων, νομίζουμε ότι τα σχόλια περιτεύουν. Περιμένουμε, όμως, την επίσημη ανακοίνωση της "δημοκρατικής" Χρυσής Αυγής.

Δείτε το βίντεο (αν αντέξετε)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.