Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Στο "σφυρί" κι ο Αστέρας. Ποιοι είναι οι "μνηστήρες"


Στη δεύτερη φάση του εισέρχεται ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση της έκτασης του Αστέρα Βουλιαγμένης....



Ειδικότερα, αναφορικά με την αξιοποίηση της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ, η Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσαν σήμερα ότι κατόπιν λεπτομερούς μελέτης των εκδηλώσεων ενδιαφέροντος οι οποίες υποβλήθηκαν μέχρι και την 29η Μαρτίου 2013, καθώς και των διευκρινίσεων που παρασχέθηκαν, οι επενδυτές προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση της διαδικασίας, αφού υπογράψουν συμβάσεις εμπιστευτικότητας.

Στην πρώτη φάση της διαδικασίας είχαν συμμετάσχει, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 13 εγχώριοι και διεθνείς επενδυτικοί όμιλοι.
Στους ενδιαφερομένους, όπως μαθαίνουμε, συγκαταλέγονται η Lamda Development του κ. Σπ. Λάτση, η Dolphin Capital Investments του κ. Μ. Καμπουρίδη, ο εφοπλιστής κ. Γ. Προκοπίου, η κινεζική Fosun, ο τουρκικός κολοσσός Koc που ασχολείται ήδη με τις μαρίνες στη χώρα μας σε συνεργασία με ελληνικό όμιλο, καθώς και η London & Regional Properties.

πηγή: moneypro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.