Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Πόλεμος Χρυσής Αυγής-Καμίνη για τα συσσίτια σε πεινασμένους Έλληνες

Ο Γερμενής χτύπησε 12χρονη και προσπάθησε να τραβήξει όπλο,λέει ο δήμαρχος.
Όλα ψέματα για την δημιουργία εντυπώσεων.Δεν υπάρχει 12χρονη,δεν υπάρχει όπλο λέει η Χρυσή Αυγή.
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση από Χρυσαυγίτη βουλευτή εντός του Φρουραχείου Αθηνών. Ο δήμαρχος...


 μετακινήθηκε για να αποφύγει τη γροθιά του Γιώργου Γερμενη και η γροθιά κατέληξε σε 12χρονο κορίτσι που κρατούσε τη λαμπάδα και τα δώρα που μόλις είχε παραλάβει,σύμφωνα με την καταγγελία.Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αφού δεν κατάφερε να χτυπήσει τον Γιώργο Καμίνη, προσπάθησε να βγάλει όπλο. Με την άμεση επέμβαση της ασφάλειας του δημάρχου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Τελικά στο σημείο έφτασαν άνδρες της αστυνομίας και συνέλαβαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων είπε πως θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Γιώργο Γερμενή και είπε πως θα πρέπει να αρθεί η ασυλία του.

Την υπεράσπιση του βουλευτή της Χ.Α. Ανέλαβε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως όλα είναι ψέματα και ότι ποτέ ο Γιώργος Γερμενής δεν απείλησε, ούτε χτύπησε τον δήμαρχο Αθηναίων, αλλά και κανένα 12χρονο κοριτσάκι. Μάλιστα τόνισε πως όλα αυτά τα προκαλέι ο ίδιος ο δήμαρχος «ο λαθροδήμαρχος που θέλει να φτιάξει τζαμιά στην Αθήνα δεν θα πάρει στις εκλογές ούτε μία ψήφο από Ελληνες».
Σε ανακοίνωσή της μάλιστα η Χρυσή Αυγή λέει πως θα πριοσωρήσει και αυτή σε μηνύσεις προς τον δήμαρχο Γ.Καμίνη και στους αστυνομικούς που τον συνόδευαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.