Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ισλαμιστές χάκερ "χτύπησαν" την σελίδα του ΕΟΠΠΕΠ [ΦΩΤΟ]


Επίθεση από χάκερ, με θρησκευτικό μήνυμα, δέχθηκε η ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Συγκεκριμένα, για αρκετή ώρα το απόγευμα της Δευτέρας έμεινε σε αυτή αναρτημένη μία φωτογραφία με μήνυμα για τον Προφήτη Μωάμεθ...



Στη φωτογραφία εικονιζόταν ένας άνδρας που φορούσε μπλούζα στην οποία ήταν γραμμένη μία φράση στα αραβικά. Σύμφωνα με το news247.gr, στην άκρη της φωτογραφίας υπήρχε η φράση «Προφήτη Μωάμεθ, πραγματικά σε αγαπάμε».



1 σχόλιο:

  1. Τώρα δείχνει πιο συγκεκριμένα την Αλβανική σημαία και αυτό: Hacked by Kosova Warriors Group. Οι οποίοι αναφέρουν ότι το Κόσοβο δεν ανήκει στην Σερβία αλλά στην Αλβανία. Το θέμα είναι από το υπουργείο το γνωρίζουν? Που μπορούμε να βρούμε τις πληροφορίες του ΕΟΠΠΕΠ εναλλακτικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.