Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Εξοικονόμηση 900.000 ευρώ από συστέγαση υπηρεσιών του υπουργείου Ανάπτυξης


Σημαντικά οικονομικά οφέλη θα επιφέρει στο δημόσιο η μετεγκατάσταση του συνόλου των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας στο κτήριο του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, καθώς όπως ανακοινώθηκε....



οδηγεί σε εξοικονόμηση περίπου 900.000 ευρώ ετησίως.

Η μετεγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί και από την Δευτέρα (07/10) οι Γενικές Γραμματείας Βιομηχανίας και Εμπορίου και Καταναλωτή θα συστεγάζονται, προκαλώντας και οικονομίες κλίματος.

"Η συστέγαση των Γενικών Γραμματειών επιφέρει σημαντικά διοικητικά και οικονομικά οφέλη στο ελληνικό Δημόσιο. Στις συνθήκες που ζούμε και με τις δοκιμασίες που υφίστανται οι πολίτες, ακόμα κι ένα ευρώ εάν μπορούμε να εξοικονομήσουμε, αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωσή μας να το επιδιώξουμε" δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Αθανάσιος Σκορδάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.