Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Έγινε 40 ο Ράιαν Γκιγκς και συνεχίζει να πετάει φωτιές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


Τα 40 του χρόνια γιορτάζει σήμερα ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος συμπλήρωσε 1.021 ματς στην καριέρα του...



Ο Ουαλός άσσος δεν προβληματίζεται καθόλου από την ηλικία του. Παραμένει ακόμη παίκτης-κλειδί στην ενδεκάδα των «μπέμπηδων», παρά το γεγονός ότι συζητιέται έντονα να του ανατεθεί κάποιος ρόλος δίπλα στο Ντέιβιντ Μόιες το ερχόμενο καλαοκαίρι.

Ήταν έξοχος στο νικηφόρο 5-0 επί της Λεβερκούζεν την περασμένη Τετάρτη στο «Μπάι Αρίνα», για την 5η αγωνιστική του Champions League, δείχνοντας για πολλοστή φορά ότι ακόμη και σε τέτοια ηλικία είναι ικανός να προσφέρει στη Γιουνάιτεντ, όπως ακριβώς κάνει πάνω από 20 χρόνια.

«Για μένα κάθε ματς είναι και μία πρόκληση. Θα αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο όταν νιώσω ότι δεν μπορώ να προσφέρω. Ο κόσμος έχει πει διάφορα. Ότι τα πόδια μου δεν αντέχουν πια, ότι δεν πρέπει να είμαι στην ομάδα λόγω της ηλικίας μου. Είχα, όμως, άσχημα παιχνίδια κι όταν ήμουν 19, 20, 25 και 26 ετών» δήλωσε ο ζωντανός θρύλος της Γιουνάιτεντ στα βρετανικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.