Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Τραβάει στα άκρα το σχοινί ο ΣΥΡΙΖΑ


"Θα ζητάμε ονομαστικές ψηφοφορίες σε κάθε μέτρο" λέει ο Στρατούλης...



«Θα ζητάμε ονομαστικές ψηφοφορίες σε κάθε μέτρο, θα τους κάνουμε το βίο αβίωτο» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλης, στον Alpha 98,9.

Σύμφωνα με τον κ. Στρατούλη, η πρόταση δυσπιστίας πέτυχε τον σκοπό της, να αλλάξει η πολιτική ατζέντα και να φέρει στο προσκήνιο τα νέα μέτρα που σκοπεύει να πάρει η κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση «ψευδο-διαπραγματεύεται» με την τρόικα» πρόσθεσε. «Ο Πρωθυπουργός έκανε μια καφενειακού τύπου ομιλία και δεν είπε τίποτα για τη δυστυχία που βιώνει ο ελληνικός λαός και δεν απάντησε σε κανένα από τα ερωτήματα που του τέθηκαν» δήλωσε ο κ. Στρατούλης.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, λέγοντας ότι δεδομένων των συνθηκών υπήρχε συμμετοχή, αλλά «πρέπει να μας προβληματίσει ότι δεν υπάρχει η συμμετοχή των πολιτών που είχαμε πριν από λίγα χρόνια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.