Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Χωρίς γιατρούς αύριο


Σε απεργία ανακοίνωσαν ότι προχωρούν την Τετάρτη η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) αλλά και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) διαμαρτυρόμενες για τις σχεδιαζόμενες πολιτικές στην Υγεία...



Η απεργία, σύμφωνα με την ΟΕΝΓΕ, γίνεται για την υπεράσπιση ότι απέμεινε από τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας, καθώς και για τη διεκδίκηση ενός καθολικού και ολοκληρωμένου αποκλειστικά, όπως τονίζει, Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

"Ισότιμες, ποιοτικές, δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, περίθαλψης, αποκατάστασης, προς όλους ασφαλισμένους και ανασφάλιστους" ζητεί η ΟΕΝΓΕ.

Επίσης την Τετάρτη διοργανώνεται συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Υγείας από κοινού με τους γιατρούς και τους εργαζόμενους στα Ψυχιατρεία, στον ΕΟΠΥΥ, ενώ θα συμμετάσχουν και σύλλογοι ασθενών καθώς και εργαζόμενοι άλλων κλάδων που βρίσκονται σε κινητοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.