Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σαμαράς θέλει να πάει άμεσα στο Άγιον Όρος!


Κατά τη διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίσκεψης που έκανε, χθες, ο πρωθυπουργός στο καφενείο της Βουλής, εκτός από το να πιει το τσάι του και να ανταλλάξει λίγες κουβέντες με τους βουλευτές του, δρομολόγησε κάτι που επιθυμούσε πάρα πολύ...
Σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ», ενώ ο Αντώνης Σαμαράς καθόταν με τους υπολοίπους βουλευτές στο καφενείο της Βουλής πέρασε από την παρέα τους ο υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης. Ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία τότε να του εκμυστηρευτεί ότι θέλει να επισκεφθεί το Αγιον Ορος και τον παρακάλεσε να του κανονίσει τα σχετικά.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί ξεπουλάνε την πατρίδα μας?

    Γιατί ‘’χαρίζουν’’ ΟΠΑΠ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΑΣΤΕΡΑ και τόσα άλλα μεγάλα ονόματα που άφηναν ΤΕΡΑΣΤΙΑ κέρδη, και τα εκχωρούν σε ‘’προστάτες’’ του Αντώνη αντί πινακίου φακής? Γιατί ΧΑΡΙΖΟΥΝ τα πρόστιμα της ασύδοτης παρανομίας των κολλητών ανθελλήνων??

    1,2 Δις ΧΑΡΙΣΕ ο Αντώνης σε Λάτση και Βαρδινογιάννη, από πρόστιμα που είχε επιβάλει ο Παπακωνσταντίνου το 2010 !

    Να γιατί φαίνεται ότι ‘’δεν τους έκανε’’ ο Παπακωνσταντίνου σαν υπουργός Οικονομίας, αφού έβαζε πρόστιμα και στον..εθνικό ευεργέτη του 6ου Αμερικανικού στόλου.

    Λαθραία καύσιμα ακούμε, κι όταν το κράτος τους ‘’έπιασε στα πράσα’’ ήρθε ο Αντώνης και ΧΑΡΙΣΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ !!!

    Κι όμως ξεπουλήσαμε τον Γιώργο Παπανδρέου,

    που είχε το θάρρος και τον ανδρισμό να πεί το νέο ΟΧΙ στους ‘’αιρετούς φασίστες’’ ΜΕΡΚΟΖΥ της κεντρικής και όχι μόνο νεοφασιστικής Ευρώπης!

    Τον διώξαμε γιατί μας είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ ! και φέραμε στη θέση του ότι το χειρότερο θα μπορούσε να μας τύχει. Δύο απόκληρους της κοινωνικής ευαισθησίας , δύο αδίστακτους βρικόλακες της εξουσίας, δύο προικοθήρες της παρανομίας, δύο εμπόρους πατριδοκαπηλίας.

    Και σήμερα ετοιμαζόμαστε να κάνουμε και άλλο λάθος?
    Θα φέρουμε στην εξουσία τις ‘’ ΡΟΖ ΟΡΔΕΣ’’ του Τσίπρα και των Τσιπρέων που μαζί με τους Σαμαρά , Βενιζέλο και τα άλλα πολιτικά ζιζάνια και υπόλοιπα, κατέστρεψαν ότι είχε αφήσει ο Καραμανλής?

    Τι έμεινε πλέον από την παραγωγική μας μηχανή?
    Πως θα αναστήσουμε τη νεκρή έως και ανύπαρκτη πλέον, υποδομή?
    Τι θα βρούνε τα παιδιά μας και πως θα ζήσουν οι επόμενες γενιές?
    Εμείς σαν κράτος πως θα ζήσουμε ? Με τι πόρους? Σε ποια χώρα?

    Τι θα παράγουμε για να ξεπληρώσουμε το χρέος του Καραμανλή ,που ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ διπλασίασε σε πέντε χρόνια από την μεταπολίτευση και μετά (Από 178 δις. Σε 300 δις).Θα πυροβολήσουμε ΞΑΝΑ τα πόδια μας και τα παιδιά μας????

    ΝΑ !!! Γιατί σήμερα μας πίνουν το αίμα!
    Τελικά μήπως μας αρέσει ο μαζοχισμός??? Μήπως ‘’πλαδαριάσαμε’’ επικίνδυνα σαν έθνος? Μήπως πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας?
    Μήπως πρέπει να δώσουμε ξανά την ευκαιρία στον Γιώργο, να σώσουμε τα παιδιά μας??

    Ν Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.