Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Θέλετε να δουλέψετε στη Google; Αυτη είναι η ευκαιρία σας!


Αν μια θέση εργασίας στην Google είναι το μεγάλο σας όνειρο, σε λίγες ημέρες μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Στις 20 και 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στη χώρα μας το...



διεθνές συνέδριο «Developer Days» όπου Έλληνες προγραμματιστές θα κληθούν να λύσουν τα Google Quiz. Όσοι τα καταφέρουν μπορούν να κερδίσουν μια θέση εργασίας στον Αμερικανικό κολοσσό.

Το συνέδριο «Developer Days» θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Ι.Βελλίδης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) στις 20 και 21 Φεβρουαρίου, με διοργανωτές την Κοινότητα Προγραμματιστών της Google (GDG Thessaloniki) και τη ΔΕΘ-HELEXPO.

Ο ιδρυτής του GDG Thessaloniki, Παναγιώτης Τζίνης, μιλώντας στο ΑΜΠΕ εξηγεί: «Τα Google Quizzes είναι μια δοκιμασία που τη διαχειρίζεται η ίδια η εταιρεία. Εμείς, ως επίσημη κοινότητα προγραμματιστών της Google, προωθούμε αυτή τη διαδικασία έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε προγραμματιστές από την Ελλάδα να συμμετάσχουν και να μάθουν για τα κουίζ».

Υπεύθυνος για τη διαδικασία, που θα υλοποιηθεί την πρώτη μέρα του συνεδρίου, (Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου), θα είναι ο Fillip Hráček (Developer Relations Program Manager) από την Google Global.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.