Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ιδού ο νέος ηγέτης του πάγκου στον Παναθηναϊκό


Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού έως το τέλος της περιόδου, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, έχοντας για συνεργάτη στον πάγκο έναν έμπειρο τεχνικό, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών...

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξέτασε προσεκτικά όλες τις εναλλακτικές λύσεις που υπήρχαν μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη, κι από ότι διέρρευσε από το περιβάλλον του αποφάσισε να μην προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη ενός προπονητή με περγαμηνές, αλλά να πορευτεί η ομάδα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη έως το τέλος της περιόδου.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Πεδουλάκη στον πάγκο των «πρασίνων», δεν διαθέτει την κατάλληλη προπονητική εμπειρία, ωστόσο, εκτιμάται ότι θα συσπειρώσει την ομάδα και θα ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πάντως ο Αλβέρτης δεν θα μείνει μόνος του στον πάγκο, αφού πρόθεση της διοίκησης της ΚΑΕ είναι να προστεθεί στο πλευρό του ένας προπονητής με εμπειρία για να τον βοηθήσει στη δουλειά του. Ήδη ακούγεται έντονα το όνομα του Σούλη Μαρκόπουλου, νυν τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.