Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Αϋπνίες... για δύο "γαλάζιους" με φόντο τις ΜΚΟ


Δυο «γαλάζιοι» έχουν χάσει τον ύπνο τους, με τις αποκαλύψεις που έρχονται σαν χιονοστιβάδα για τις αμαρτωλές ΜΚΟ και το πάρτι εκατομμυρίων που είχε στηθεί...

Το εν λόγω δίδυμο ήταν ιδιαίτερα «δυνατό» κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση της ΝΔ, αφού ο ένας τους διατελούσε γενικός γραμματέας σε υπουργείο, παράλληλα με την εμπλοκή του σε ΜΚΟ, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις και με πρώην κορυφαίο «γαλάζιο» υπουργό. Σήμερα, πάντως, εκτός των άλλων, έχει επιστρέψει και στα καθηγητικά του καθήκοντα. Όσο για τον έτερο, αφού περιπλανήθηκε σε διάφορα πολιτικά γραφεία κι αφού στο ενδιάμεσο έδειξε ενδιαφέρον να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, σήμερα είναι στενός συνεργάτης υπουργού.
Ανεξάρτητα από αυτό όμως, όπως γράφουν τα "Επίκαιρα", οι τελευταίες αποκαλύψεις για το διακομματικό πάρτι με τις ΜΚΟ, που ακουμπάει κυβερνήσεις και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έχουν δημιουργήσει για μια ακόμη φορά πολικές θερμοκρασίες στις σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον προκάτοχό του, αφού στην Παναγή Κυριακού θεωρούν πως δέχονται επίθεση από συγκεκριμένα κέντρα.
Για την ιστορία, πάντως, να σας πούμε ότι ο Στέλιος Συρμόγλου, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ΜΚΟ «Έργο Πολιτών», της ΜΚΟ που θα... ήλεγχε τις ΜΚΟ, δεν ήταν ούτε κολλητός ούτε φίλος του Κώστα Καραμανλή. Από αλλού είχε προωθηθεί και συγκεκριμένος υπουργός εκείνη την περίοδο είχε εκφράσει καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως τις ενστάσεις του, αλλά δεν εισακούστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.