Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Γιουχαΐσματα στον Σπηλιωτόπουλο, στο Μέγαρο Μουσικής [ΒΙΝΤΕΟ]

Κατά τα άλλα ζήτησε από τον Κακλαμάνη να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της δημαρχείας

Άρον άρον έφυγε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος από εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής το περασμένο Σάββατο...


Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", το πρώτο μέρος της συναυλίας θα τελείωνε με βράβευση της κυρίας Ιωάννας Λεβαντή, της γυναίκας που έκανε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στην Ελλάδα πριν από 25 χρόνια. Στη σκηνή εκλήθη ο υπουργός υγείας Αδωνις Γεωργιάδης για να επιδώσει το βραβείο. Αφού έκανε την απονομή και είπε δύο λόγια, στην αίθουσα έγινε γνωστό ότι θα μιλήσει και ο «βουλευτής Αθηνών», κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Όσο μίλαγε ο βουλευτής τόσο η δυσφορία του κοινού μεγάλωνε και ακούστηκαν φωνές που έλεγαν "τελείωνε". Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναγκάστηκε τελικά να διακόψει και να αποχωρήσει. Μάλιστα, στο β΄ μέρος της συναυλίας, ο μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου αναγκάστηκε να διαχωρίσει τη θέση των μουσικών και καταχειροκροτήθηκε.



πηγή βίντεο: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.