Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η τουρκική Chobani (τσομπάνη) έκλεψε τη συνταγή της ΦΑΓΕ;


Όπως κατέθεσε σε αμερικανικό δικαστήριο η πρώην σύζυγος του ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής γιαουρτιών Chopani, ο πρώην συζηγός της απέκτησε τη συνταγή του γιαουρτιού της ΦΑΓΕ με δωροδοκία...



Από την ελληνική εταιρεία ΦΑΓΕ φέρεται να έχει αρπάξει τη συνταγή του γιαουρτιού που παράγει στις ΗΠΑ η εταιρεία Chopani του Τούρκου επιχειρηματία Hamdi Ulukaya σύμφωνα με την εν διαστάσει πρώην σύζυγο του.

Όπως κατέθεσε σε αμερικανικό δικαστήριο η πρώην σύζυγος του ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής γιαουρτιών Chopani, Ayse Giray ο Ulukaya ταξίδεψε στην Ευρώπη για να συναντήσει πρώην εργαζόμενο της ελληνικής ΦΑΓΕ τον οποίο και δωροδόκησε με 30.000 ευρώ για να αποκτήσει παράνομα τη συνταγή του γιαουρτιού που παράγει η ΦΑΓΕ !

Μάλιστα ο Ulukaya καμάρωνε για το επίτευγμα του λέγοντας σε διάφορους φίλους και οικείους του ότι έκλεψε τη συνταγή από εργαζόμενο της ΦΑΓΕ.

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος επιχειρηματίας αποκαλείται στη Νέα Υόρκη «ο βασιλιάς του ελληνικού γιαουρτιού» και κατέχει με τα προϊόντα του ένα σημαντικό τμήμα μίας ακμάζουσας αγοράς, αφού το ελληνικό γιαούρτι έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τη Νέα Υόρκη και γίνεται βασικό διατροφικό στοιχείο των Αμερικανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.