Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ποιος πολιτικός παρήγγειλε λιμουζίνα... τανκ; [ΦΩΤΟ]



Οι πρώτες εικόνες από την λιμουζίνα -τανκ που έχει παραγγείλει ο....


 Βλαντιμι Πούτιν για τον εαυτό του και την «ομάδα» του διέρρευσαν τις τελευταίες ημέρες.



Μία πιθανή εκδοχή του αυτοκινήτου δείχνει πως το μπροστινό μέρος θα έχει στοιχεία Rolls-Royce και Bentley, ενώ το υπόλοιπο θυμίζει αμερικάνικη λιμουζίνα. Παρόλα αυτά, για την δημιουργία του «Project Cortege», όπως ονόμασαν το συγκεκριμένο σχέδιο, έχουν επιστρατευτεί και Ρώσοι κατασκευαστές.



Ο πρόεδρος της Ρωσίας για να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη παραγωγή αυτοκινήτων, η οποία θα περιορίζεται σε αυτοκίνητα SUV, βαν και λιμουζίνες, χρειάστηκε να δεσμεύσει από κρατικά κονδύλια ένα ποσό μεταξύ 150-400 εκατομμύρια δολάρια. Δοκιμές εξέλιξης θα πραγματοποιηθούν από το τρέχον έτος, ενώ η τελική παραγωγή θα ξεκινήσει το 2016.



Οι φήμες θέλουν τους καλύτερους Ρώσους μηχανικούς να ασχολούνται με την υλοποίηση του σχεδίου, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει «εμπιστευθεί» γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για να προσφέρει τεχνογνωσία και όχι μόνο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.