Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο κατάλογος με τους κοινωνικούς πόρους που καταργούνται [ΟΛΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ]

Όλη η λίστα στο planet-greece

Τον πλήρη κατάλογο με τους κοινωνικούς πόρους που καταργούνται από την 1η/1/2015 δημοσίευσε το υπουργείο Εργασίας μέσω εγκυκλίου που υπογράφει ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Βρούτσης...



Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, «από τους πόρους που είχαν νομοθετηθεί υπέρ των κατωτέρω Ταμείων επωφελούνταν μόνο οι συγκεκριμένες ομάδες ασφαλισμένων ενώ παράλληλα το κόστος των πόρων αυτών μετακυλιόταν στο κοινωνικό σύνολο. Στο πλαίσιο αυτό, καταργούνται κοινωνικοί πόροι που προβλέπονταν υπέρ των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, προκειμένου να εξαλειφθούν επιβαρύνσεις σε τιμές προϊόντων και παρεχομένων υπηρεσιών. Η κατάργησή τους στόχο έχει τη μείωση των στρεβλώσεων στην οικονομική δραστηριότητα, την ενίσχυση της διαφάνειας και τη μείωση των διοικητικών επιβαρύνσεων».



Στο πλήρες κείμενο της εγκυκλίου που δημοσιεύει το planet-greece αναφέρονται ένας προς ένας οι κοινωνικοί πόροι που καταργούνται καθώς και το ταμείο που χάνει τον συγκεκριμένο πόρο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.