Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ακόμη και στο Κολωνάκι ψήφισαν Κασιδιάρη!


Στον Δήμο Αθηναίων ο υποψήφιος δήμαρχος και υπόδικος Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής λαμβάνει ποσοστό 16,12%, ελάχιστα δηλαδή λιγότερο από τον τρίτο, τον υποψήφιο της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλο...



Στο 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα όμως -που περιλαμβάνει τον Κολωνό, την Ακαδημία Πλάτωνος και τα Σεπόλια- ήρθε πρώτος με 20,8%, ενώ το μικρότερο ποσοστό (13,75%) το πήρε στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα, που περιλαμβάνει το ιστορικό τρίγωνο και το Κολωνάκι.

Στο έκτο διαμέρισμα, όπου ανήκουν Κυψέλη και Πατησιά, η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη παράταξη με 18,8%. Πρώτος είναι ο Γ. Καμίνης με 20,52%.

Στην περιφέρεια Αττικής, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται επίσης στην τέταρτη θέση με τον συνδυασμό του επίσης υπόδικου Ηλία Παναγιώταρου να φτάνει στο ποσοστό 11,1% και μετρημένο το 93,9%.

Στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα έλαβε το υψηλότερο ποσοστό του ο Γ.Καμίνης, ενώ ο Γ.Σακελλαρίδης ήρθε πρώτος στο 3ο διαμέρισμα (Πετράλωνα, Θησείο, Μεταξουργείο).

Αναλυτικά, ο Γιώργος Καμίνης έλαβε 26,85% στο συγκεκριμένο δημοτικό διαμέρισμα και 17,43% στο 4ο δημοτικό διαμέρισμα (Κολωνός, Ακαδ.Πλάτωνος, Σεπόλια, Πατήσια).

Ο Γ.Σακελλαρίδης είχε περίπου ίδιο ποσοστό σε όλα τα διαμερίσματα με ανώτερο το 21,64% στο 3ο διαμέρισμα και κατώτερο το 18,57% στο 1ο.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πήγε επίσης καλά στο 1ο διαμέρισμα με 18,51%, ενώ στο 3ο διαμέρισμα έλαβε 15,87%.

Τα δημοτικά διαμερίσματα

  • Το 1ο δημοτικό διαμέρισμα Αθήνας, περιλαμβάνει το κέντρο των Αθηνών με το λεγόμενο εμπορικό τρίγωνο (Στάδιο-Ομόνοια-Πλάκα).
  • Το 2ο δημοτικό διαμέρισμα Αθήνας, περιλαμβάνει τις ΝΑ. συνοικίες από Νέο Κόσμο μέχρι Στάδιο.
  • Το 3ο δημοτικό διαμέρισμα Αθήνας, περιλαμβάνει τις ΝΔ. συνοικίες (Αστεροσκοπείου, Πετραλώνων, Μεταξουργείου και Θησείου).
  • Το 4ο δημοτικό διαμέρισμα Αθήνας, περιλαμβάνει τις Δ. συνοικίες (Κολωνού, Ακαδημίας Πλάτωνος, Σεπόλια μέχρι Πατήσια).
  • Το 5ο δημοτικό διαμέρισμα Αθήνας, περιλαμβάνει τις ΒΔ. συνοικίες μέχρι Προμπονά.
  • Το 6ο δημοτικό διαμέρισμα Αθήνας, περιλαμβάνει τις βόρειες κεντρικές συνοικίες (Πατήσια Κυψέλη) και τέλος
  • Το 7ο δημοτικό διαμέρισμα Αθήνας, περιλαμβάνει τις ΒΑ. συνοικίες (Αμπελόκηποι, Ερυθρός, Πολύγωνο κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.