Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ: Αυτό είναι το βίντεο - ντοκουμέντο από τον καυγά Μαρινάκη - Μιχαλολιάκου [ΒΙΝΤΕΟ]


Δείτε πώς ξεκίνησε ο καυγάς, μεταξύ Μαρινάκη - Μιχαλολιάκου που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια...





Φραστική επίθεση, η οποία κατεγράφη σε βίντεο, σε εκλογικούς αντιπροσώπους, αλλά και στον υποψήφιο δήμαρχο με τον συνδυασμό «Μας ενώνει ο Πειραιάς» Βασ. Μιχαλολιάκο, έκανε ομάδα ατόμων το απόγευμα της Κυριακής σε εκλογικό κέντρο του Πειραιά.

Το συγκεκριμένο λεκτικό επεισόδιο μεταξύ υποστηρικτών των συνδυασμών «Πειραιάς Νικητής» του κ. Γ. Μώραλη και «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» του κ. Μιχαλολιάκου είναι το μόνο από τα καταγγελλόμενα περιστατικά που έχει επισήμως καταγραφεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την έγγραφη αναφορά των αρμοδίων αξιωματικών, έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ αντιπροσώπων των δύο συνδυασμών στο εκλογικό κέντρο της οδού Τζαβέλλα, έσπευσε στο σημείο ο κ. Μιχαλολιάκος συνοδευόμενος από ομάδα περίπου 15 ατόμων και είχε φραστικό επεισόδιο με υποστηρικτές της υποψηφιότητας του κ. Μώραλη.

Της ομάδας αυτής φέρεται αρχικά να ηγείτο ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας ομάδας που αγωνίζεται φέτος στη Γ΄ Εθνική, ενώ λίγα λεπτά μετά στο σημείο έσπευσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Β. Μαρινάκης, συνοδευόμενος από δέκα άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο κ. Μιχαλολιάκος φώναζε προς τους πολιτικούς του «αντιπάλους» «να φύγει ο υπόκοσμος», ενώ ύστερα από έντονο διάλογο μεταξύ των κ. Μιχαλολιάκου και Μαρινάκη, η ένταση εκτονώθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.