Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο Κώστας Καραφώτης σπάει τη σιωπή του και ιλά για την σχέση του με την Μάρω Λύτρα

Για την πορεία του στο τραγούδι, τη γεύση που του άφησε το Fame Story και η πολυσυζητημένη σχέση του με τη Μάρω Λύτρα, αλλά και το The Voice μίλησε ο Κώστας Καραφώτης σε εβδομαδιαίο περιοδικό. "Για μένα η Μάρω Λύτρα ήταν...


 μια σχέση. Για τα ΜΜΕ ήταν η σχέση Καραφώτης - Λύτρα και την έκαναν με τον δικό τους τρόπο να πάρει έκταση. Αυτή την εκδοχή τής σχέσης που παρουσίασε ο Τύπος και τα κανάλια την έχω διαγράψει. Σε προσωπικό επίπεδο, όμως, ήταν μια σχέση που έκανε τον κύκλο της και τελείωσε", είπε ο τραγουδιστής και σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον τελευταίο χρόνο τον θέλουν να παντρεύεται. "Το όποιο δημοσίευμα έχει αναφερθεί στο θέμα περί γάμου δεν έχει καμία βάση. Ξεκίνησε από ένα άρθρο στο διαδίκτυο και μετά έγινε αναπαραγωγή. Εάν παντρευόμουν, θα το είχατε μάθει", εξήγησε στο περιοδικό Hello!.

Όσο για το αν θα ξεκινούσε ξανά την καριέρα του από ένα talent show; "Αν υπήρχε αυτή η επιλογή, σαφώς και θα το ξανάκανα. Είναι ένας τρόπος προβολής ώστε να σε αναγνωρίσει ο κόσμος, να μάθει ποιος είσαι, αν τραγουδάς καλά σε πρώτη φάση αλλά και να σε εκτιμήσει καλλιτεχνικά" δήλωσε και έκλεισε σχολιάζοντας το «The Voice»: "Στο λίγο που έχω παρακολουθήσει, πρόσεξα ότι υπάρχουν πολλές καλές φωνές. Κατά τη γνώμη μου, όλη η Ελλάδα άκουσε «τη φωνή» και αυτή για μένα ήταν η Τζωρτζίνα. Τελικά όμως δεν έχω καταλάβει τι είδους φωνή ψάχνουμε; Να τραγουδήσει ξένα ή ελληνικά τραγούδια; Να τραγουδήσει ελαφρολαϊκά ή να πει βαριά λαϊκά; Ο καθένας στο είδος του. Στον τελικό του «The Voice» διαγωνίστηκαν εντέλει τέσσερις φωνές που είναι η καθεμία πολύ καλή σε διαφορετικό είδος. Ένα talent show θα μπορούσε να σε βοηθήσει για το ξεκίνημα της καριέρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.