Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Χαμός με το προεκλογικό σποτάκι του Ποταμιού [ΒΙΝΤΕΟ]

Την απόσυρση προεκλογικού σποτ του «Ποταμιού» με έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο που έχει τον τίτλο «πρώτη φορά» και πρωταγωνίστρια μία νεαρή κοπέλα, ζητεί ...


ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, καθηγητής Περικλής Βαλλιάνος, αποκαλώντας το «αισχρό και απαράδεκτο».

Στο σποτ μιλά το νεαρό κορίτσι για την «πρώτη φορά», πόσο σημαντική είναι, με ποιον θα πρέπει να τελεσθεί, ότι πρέπει να ενδιαφέρεται γι' αυτήν κλπ, αφήνοντας υπονοούμενα ότι κάνει λόγο για την πρώτη σεξουαλική επαφή – ωστόσο μιλά για την πρώτη φορά που θα ψηφίσει.

Ο καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το «Ποτάμι», Περικλής Βαλλιάνος, με ανάρτηση στο Facebook, καλεί να αποσυρθεί το σποτ και τον Σταύρο Θεοδωράκη να το αποκηρύξει.

Λέει συγκεκριμένα:

«ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ζητώ να αποσυρθεί αμέσως το αισχρό και απαράδεκτο διαφημιστικό με τίτλο "πρώτη φορά", καθώς και το άλλο αχαρακτήριστο που το συνοδεύει. Οι "διαφημίσεις" αυτές προσβάλλουν κάθε γυναίκα με ένα διεστραμμένο χιούμορ. Και βέβαια υποσκάπτουν και προσβάλλουν κάθε αξία για την οποία υποτίθεται συγκροτήθηκε το Ποτάμι. Προσωπικά ζητώ συγγνώμη για τα ανοσιουργήματα αυτά, αν και δεν είχα την παραμικρή γνώση και συμμετοχή. Αλλά βέβαια αυτό δεν φτάνει. Πρέπει η ηγεσία του κόμματος να βγει ευθαρσώς και να αποκηρύξει χωρίς περιστροφές το αίσχος των "διαφημίσεων" αυτών, και να ζητήσει συγγνώμη από κάθε γυναίκα, και θα έλεγα κάθε άνθρωπο γενικά, που θίγουν με βάναυσο τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.