Τρίτη 20 Μαΐου 2014

H Eυαγγελία Αραβανή "τα φόρεσε" στον Βρεττό; [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Ευαγγελία Αραβανή σε τρυφερά τετ α τετ με άλλον! Τι κι αν δηλώνει ερωτευμένη με τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό. Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το γνωστό μοντέλο στην αγκαλιά νεαρού, μελαχρινού κυρίου. Συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Αραβανή, κρατώντας τον όμορφο νεαρό από το χέρι...


 και με εμφανώς τρυφερή διάθεση, έκαναν την πρώτη τους βουτιά στη θάλασσα. Απήλαυσαν τον ήλιο και τα παιχνίδια στο νερό, ενώ δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα ξεκαρδιστικά γέλια. Μην βιαστείτε ωστόσο, να βγάλετε συμπεράσματα. Η Ευαγγελία Αραβανή, δεν χώρισε από τον Ηλία Βρεττό ούτε ανταποκρίνεται στο φλερτ του νεαρού που βλέπετε. Έγινε απλώς η μούσα του έλληνα σχεδιαστή Πάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος ζει και διαπρέπει στη Σουηδία, λανσάροντας τη νέα του σειρά για την άνοιξη-καλοκαίρι 2014 . Ο σχεδιαστής επιλέγει πάντα Ελληνίδες για το λανσάρισμα της σειράς του και φέτος επέλεξε την Ευαγγελία. Πέρσι, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Υβόννη Μπόσνιακ με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη με κομμάτια από την κολεξιόν του Πάνου Παπαδόπουλου, η οποία εκτός από μαγιό συμπεριλαμβάνει ολοκληρωμένη σειρά από γυναικεία και ανδρικά ρούχα, αξεσουάρ αλλά και αρώματα. Παλιότερα η Aλέκα Καμηλά αλλά και η Έλενα Παπαρίζου είχαν φωτογραφηθεί φορώντας panos emporio.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.