Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Απίστευτο βίντεο: "Νεκρό" κοριτσάκι ξυπνάει την ώρα της κηδείας του [BINTEO]

Τρίχρονο κοριτσάκι από την Aurora των Φιλιππίνων, ξύπνησε την ώρα της κηδείας του. Το περιστατικό κατεγράφη σε κάμερα από συγγενή της οικογένειας.
Το κοριτσάκι ...

ήταν μέσα στο φέρετρο κατά τη διάρκεια της ακολουθίας. Όταν οι γονείο του άνοιξαν την κάσα, άρχισε να κινείται.

Ο πατέρας πήρε την μικρή στην αγκαλιά του και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες νωρίτερα οι γιατροί είχαν διαπιστώσει τον θάνατο της τρίχρονης μετά από πολυήμερη νοσηλεία της.

Ο θάνατος διαπιστώθηκε στις 9 το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής και η κηδεία ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο επιθεωρητής Χέντιλ Τέελαν δήλωσε στην εφημερίδα Philippines Star: "Εκείνη τη στιγμή, αφού την εξέτασαν στο νοσοκομείο, επιβεβαίωσαν πως δεν είχε καθόλου σφυγμούς και τη χαρακτήρισαν κλινικά νεκρή το Σάββατο το πρωί στις 9 π.μ.".

Ο Τεελάν πρόσθεσε: "Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το κοριτσάκι την ώρα που το εξέτασαν οι γιατροί, αλλά πιθανότατα το παιδί ήταν σε κωματώδη κατάσταση".

Το παιδί συνεχίζει να νοσηλεύεται στο σπίτι των γονιών του



News247 / Metro.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.