Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ένοχοι Σαξώνης, Παπαγεωργόπουλος, Λεμούσιας - Υιοθετήθηκε η πρόταση του Εισαγγελέα


Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης εξετάζοντας σε δεύτερο βαθμό την πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης κήρυξε...

-Ένοχο τον πρώην δημοτικό ταμία, Παναγιώτη Σαξώνη, για υπεξαίρεση στην υπηρεσία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές πράξεις και πλαστογραφία.
-Ένοχο τον πρώην γενικό γραμματέα του Δήμου, Μιχάλη Λεμούσια, για τα αδικήματα της απλής συνέργειας στην υπεξαίρεση και για πλαστογραφία.
-Ένοχο τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, για απλή συνέργεια στην υπεξαίρεση.
-Ενόχους τους δύο πρώην διευθυντές της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Γκόλας και Γκαϊτατζής) για άμεση συνέργεια στην υπεξαίρεση.
Κατά την προ εβδομάδων αγόρευσή του προς το δικαστήριο, ο Εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει να κηρυχθούν ένοχοι οι πέντε κατηγορούμενοι που δικάζονται για την υπεξαίρεση, το ύψος της οποίας προσδιορίστηκε σε 17,9 εκατ. ευρώ.
Αναμένεται η πρόταση του Εισαγγελέα για τις ποινές των ενόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.