Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ανεβαίνει το θερμόμετρο: Ρώσοι κατέρριψαν ουκρανικό πολεμικό αεροσκάφος! [ΒΙΝΤΕΟ]

«Απο ρωσικό έδαφος ο αντιαεροπορικός πύραυλος»

Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι το μεταγωγικό στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου AN-26, με το οποίο είχε νωρίτερα χαθεί η επικοινωνία, καταρρίφθηκε πάνω από την ανατολική Ουκρανία...



Το αεροσκάφος συμμετείχε στις επιχειρήσεις ενάντια στους φιλορώσους αποσχιστές αντάρτες και, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές, ο πύραυλος από τον οποίο καταρρίφθηκε εκτοξεύθηκε πιθανότατα από ρωσικό έδαφος.

Η ανακοίνωση δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της ουκρανικής Προεδρίας.

Ορισμένα μέλη του πληρώματος, τα οποία διασώθηκαν με αλεξίπτωτα, όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, επικοινώνησαν με το γενικό επιτελείο του ουκρανικού στρατού, ανέφερε ο υπουργός, στρατηγός Βαλερί Χελετέι.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα από την κατάρριψη του αεροσκάφους.

Εν τω μεταξύ, οι δυνάμεις του ουκρανικού στρατού έχουν εντείνει τις επιχειρήσεις τους για την ανακατάληψη του Ντόνετσκ. Εικόνες καταστροφής συνθέτουν το σκηνικό σε πολλά σημεία.

Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους άρον - άρον, αναζητώντας ασφαλές καταφύγιο στη Ρωσία. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν πάρει μαζί τους ελάχιστα πράγματα.

Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, 114.000 άνθρωποι έχουν φύγει για τη Ρωσία ως συνέπεια της αναταραχής στα ανατολικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.