Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Δείτε πόση σύνταξη παίρνει ο Πάγκαλος και παραπονιέται κιόλας


Τις προκλήσεις που συνηθίζει το τελευταίο διάστημα συνέχισε και σήμερα ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος. Μόνο που αυτή τη φορά...


 μέσα από την εβδομαδιαία του ραδιοφωνική ώρα στο βήμα fm ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Με αφορμή την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές των συντάξεων των δικαστικών και εισαγγελέων, μίλησε κι αυτός για τη δική του σύνταξη. Όπως είπε κανονικά παίρνει κάθε μήνα 5.900 ευρώ αλλά με τις εισφορές αλληλεγγύης τελικά φτάνει να λαμβάνει μόλις 1.800 ευρώ: «Δεν είναι μεν σύνταξη πείνας, αλλά δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα. Είχα προγραμματίσει κάτι παραπάνω», πρόσθεσε. Πάντως, μετά από πίεση των Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλου παραδέχθηκε ότι λαμβάνει σύνταξη και ως δικηγόρος ακόμη 800 ευρώ το μήνα (συνολικά, δηλαδή, 2.600 ευρώ) αλλά και πάλι δεν του φτάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.