Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε (πάλι) την Στέλλα Αντωνίου


Συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η 30χρονη Στέλλα Αντωνίου που έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»...





Η 30χρονη είχε αφεθεί ελέυθερη για λόγους υγείας, με τον όρο να μην απομακρυνθεί από τον τόπο διαμονής που είχε δηλώσει στην Αθήνα. Ωστόσο, μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου και συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικών όρων. Μαζί της συνελήφθη και ένας 27χρονος ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια γιατί αναζητείτο για ανυποταξία.

Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Ο πατέρας ήταν συνιδιοκτήτης καφετέριας στην περιοχή του Χίλτον, όπου εργάζονταν η ίδια και η μητέρα της. Φίλοι της μιλούν για «ένα αγαπητό κορίτσι που δεν έδινε καμιά αφορμή». Είχε δραστηριοποιηθεί στον αντιεξουσιαστικό χώρο αλλά ουδέποτε είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές. Ενεπλάκη στην υπόθεση λόγω της προσωπικής σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Σακκά. Το 2009 νοίκιασε με τη βοήθεια της μητέρας της το διαμέρισμα στην Καλλιθέα, μέσα στο οποίο βρέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων. Η Αντιτρομοκρατική είχε βρει και δώσει στη δημοσιότητα μεταξύ άλλων και μία πλαστή ταυτότητα με την φωτογραφία της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.