Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΤΩΡΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA


Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, πριν λίγο, η Όλγα Τρέμη υπέβαλε την παραίτησή της από το Mega...



Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν πυκνώσει οι φήμες που έφεραν την άλλοτε "σιδηρά κυρία" του δελτίου με το ένα πόδι εκτός παρουσίασης του δελτίου ειδήσεων. Η ίδια, με μία κίνηση - ματ, υπέβαλε την παραίτησή της από το κανάλι!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επιστολή της ανέφερε ότι δεν μπορεί η ίδια να αποτελεί τροχοπέδη στην ανάκαμψη του δελτίου, το οποίο φέτος ισοπεδώθηκε από άποψης τηλεθέασης, τερματίζοντας 3ο, πίσω από ΑΝΤ1 και Star.

Η παραίτηση της αναμένεται να γίνει επισήμως δεκτή από το επόμενο ΔΣ του καναλιού που ίσως σε μια τελευταία προσπάθεια να την κρατήσει στο δυναμικό του να της προτείνει την παρουσίαση μιας βραδινής εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής, κάτι που είχαμε γράψει και πάλι στο planet-greece προ ημερών.

Είναι άγνωστο αν η κ. Τρέμη θα το αποδεχθεί ή θα επιμείνει στην απόφαση της να αποχωρήσει απο το κανάλι .Αν αποχωρήσει σημαίνει ότι έχει ήδη σχεδιάσει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Διάδοχος της στο MEGA φαίνεται για την ώρα η Μαρία Σαράφογλου που εντάχθηκε στο κανάλι από την πάλαι ποτέ ΕΡΤ. Αρκετοί πάντως θεωρούν ότι ίσως τελικά να μην είναι αυτή που θα καθίσει στην καρέκλα της κεντρικής παρουσιάστριας το Σεπτέμβριο αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο με μεγαλύτερο πολιτικό βάρος.

Στο κανάλι το κλίμα είναι αμήχανο και πολλοί τεχνικοί αλλά και δημοσιογράφοι μιλούν κολακευτικά για τη συνεργασία που είχαν με την Τρέμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.