Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ο Λοβέρδος επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ

Την επιστροφή του στην Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. προανήγγειλε, μιλώντας σήμερα το πρωί, στο mega, ο Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος, υπενθυμίζοντας ότι...


 η αποχώρησή του από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έγινε με διαγραφή, αποδίδοντάς την στις συνθήκες, που επικρατούσαν εκείνη την εποχή.
Ο κ. Λοβέρδος έκανε λόγο για εφαρμογή του νόμου, μιλώντας για το θέμα της διαγραφής των «λιμναζόντων» ή «αιώνιων» φοιτητών. «Θα εφαρμοστεί, όχι γιατί είμαστε νομικιστές, αλλά γιατί έχει δοθεί ο κατάλληλος χρόνος» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Υπουργός ΠΑΙ.Θ. «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» για τα κενά στην Εκπαίδευση, λόγω συνταξιοδοτήσεων, ιδιαίτερα από του χρόνου, επαναφέροντας το θέμα της αλλαγής της αναλογίας 1 προς 10 (σ.σ. μία πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις). «Αν φύγουμε από την αναλογία 1 προς 10, οι εξετάσεις ΑΣΕΠ είναι μονόδρομος» ανέφερε.

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.