Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει χρήση ναρκωτικών και φωτογραφίζεται! [ΦΩΤΟ]


Πιο βιωματική εκπομπή δεν γίνεται για την παρουσιάστρια, αφού για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής #HASHTAG στην Ολλανδία, κάπνισε κάνναβη και μάλιστα σε δημόσιο θέα, όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία την οποία...


 παρουσιάζει το parapolitika.gr.

«Ναι, δοκίμασα ναρκωτικά στα 35 μου, στο πλαίσιο της βιωματικής έρευνας», λέει η ίδια η παρουσιάστρια, εξηγώντας στο αφιέρωμα που προβλήθηκε για την εκπομπή, ότι στην Ολλανδία η ελεγχόμενη χρήση ουσιών επιτρέπεται σε συγκεκριμένους χώρους, μειώνοντας ραγδαία τον αριθμό των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους από τα ναρκωτικά.

Ωστόσο η χρήση ουσιών είναι κάτι που η ίδια καταδικάζει – θα το δείξει άλλωστε και στην εκπομπή – αφού ως άνθρωπος ούτε καν καπνίζει.

Το #HASHTAG που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 23:30 στο E TV αναμένεται να προκαλέσει με τη διεισδυτικότητα του ρεπορτάζ του, αλλά και με τη βιωματική έρευνα που σε κάθε θέμα κάνει η ίδια η παρουσιάστρια…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.