Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η οργή της Βέφας για τους δημοσιοκάφρους των "μεσημεριανών" [video]


Με τους δημοσιοκάφρους και τις "τατιανιές" τους τα είχε η Βέφα Αλεξιάδου στην κηδεία της κόρης της... κι είχε απόλυτο δίκιο. Κάποιοι, που αυτοαποκλούνται δημοσιογράφοι...



δε σεβάστηκαν ΠΟΤΕ το δράμα της ηλικιωμένης μαγείρισσας. Στην κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου, μάλιστα, έβγαλε και το μεγάλο της παράπονο. Συγκεκριμένα στο video που δημοσίευσε στο Facebook, ο δημοσιογράφος Ευστράτιος Λημνιός, η Βέφα Αλεξιάδου, είπε: “Έπρεπε να ασχοληθείτε με το κορίτσι όσο ζούσε και εργαζόταν”.

Μην περιμένετε να μπούμε, στο planet-greece, στη διαδικασία ποιοι είναι οι δημοσιοκάφροι. Δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτόν τον κυκεώνα της ανθρωποφαγίας, που οι ίδιοι έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν. Δεν πρόκειται απλά να γίνουμε σαν τα μούτρα τους! Ο κόσμος καταλαβαίνει και γνωρίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.