Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Η Μαίρη Συνατσάκη,ο Μύρωνας Στρατής και το...τρίτο πρόσωπο

Με σεβασμό, αλλά και με έναν καλώς εννοούμενο τσαμπουκά, η Μαίρη Συνατσάκη, αρκετούς μήνες...

μετά τον χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή αποκάλυψε τους λόγους που τους οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση, κάνοντας «χαλάστρα» σε όσους εξύφαιναν διάφορα σενάρια για τους πιθανούς λόγους.

Η Συνατσάκη σε συνέντευξη της και απαντώντας με ειλικρίνεια για το αν ο Στρατής άλλαξε γνώμη για την ημερομηνία του γάμου τους που υποτίθεται είχε οριστεί για τον Ιούλιο του 2014, απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει ούτε μία απειροελάχιστη δόση αλήθειας σε αυτή τη φήμη. Αυτό το “όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”, δεν ισχύει καθόλου σε αυτή την περίπτωση. Αναρωτήθηκα πολλές φορές πώς κυκλοφορούν αυτές οι φήμες. Ξυπνάει κάποιος ένα πρωί και λέει: “Μωρέ, γιατί να χώρισαν αυτοί οι δύο;”, σκέφτεται κάτι ευφάνταστο και το γράφει;».Η νεαρή παρουσιάστρια στην ίδια συνέντευξη της στο περιοδικό “OK!” συνέχισε το ίδιο αποκαλυπτικά και αναφορικά με αυτό που έζησε, αλλά και με το πώς ένιωθε, όταν έβλεπε να γράφονται πράγματα, χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα.

«Κανένα τρίτο πρόσωπο δεν μπήκε στη σχέση μας. Λυπάμαι που χαλάω τα σενάρια, αλλά ήταν πολύ πιο βαρετός ο χωρισμός μας με τον Μύρωνα. Πολύ απλά διαπιστώσαμε κάποια στιγμή ότι δεν μπορούμε να είμαστε άλλο μαζί, έτσι όπως ήμασταν. Αισθανθήκαμε, δηλαδή, ότι έκλεισε ο κύκλος αυτής της σχέσης και με πολύ σεβασμό αποφασίσαμε, για να μην τη δούμε να ξεφτιλίζεται, να την τελειώσουμε και να μην την τραβήξουμε στα άκρα. Και χαίρομαι που έγινε έτσι, γιατί κρατάω μέσα μου αυτόν τον δεσμό με πολλή αγάπη και σεβασμό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.