Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ στο NBC


Το NBC ανακοίνωσε ότι ένας Αμερικανός εικονολήπτης, ο οποίος εργαζόταν για το δίκτυο στη Λιβερία διαγνώστηκε θετικός για...



τον ιό Έμπολα και θα επιστρέψει άμεσα στις ΗΠΑ για θεραπεία.

Ο εικονολήπτης είχε προσληφθεί νωρίτερα αυτή την εβδομάδα από το δίκτυο προκειμένου να συνεργαστεί με την ανταποκρίτρια του ΝBC στη Λιβερία, Δρ. Νάνσι Σνάιντερμαν.

Ο ιός Εμπολα προκαλεί πυρετό, αιμορραγία, εμετό και διάρροια και μεταδίδεται μέσω της επαφής με σωματικά υγρά όπως το αίμα ή το σάλιο. Η υπόθεση του Ντάνκαν έχει θέσει σε επιφυλακή τις αρχές των ΗΠΑ εγείροντας τις ανησυχίες για την πιθανότητα εξάπλωσης του ιού από τη Λιβερία και δύο ακόμα χώρες της Δυτικής Αφρικής που έχουν πληγεί από τον ιό, τη Γουινέα και τη Σιέρα Λεόνε.

Μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει συνολικά 3.338 άνθρωποι στο χειρότερο ξέσπασμα της επιδημίας έως σήμερα, δεδομένου ότι η ασθένεια ανακαλύφθηκε το 1976.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.