Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Στους 10 οι νεκροί του NORMAN ATLANTIC.80 από τους διασωθέντες δεν είναι στην λίστα των επιβατών λέει η RAI

Η Οδύσσεια όσων εκ των επιβαινόντων στο επιβατηγό/οχηματαγωγό Norman κατάφεραν να διασωθούν μπορεί να φαίνεται ότι οδεύει προς το τέλος της, όμως...


 η αγωνία για τις οικογένειες πολλών εκ των επιβατών ή των μελών του πληρώματος που δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους κορυφώνεται.

Παραλήλως έρχονται στην επιφάνεια πληροφορίες που αποκαλύπτουν το μέγαθος του αλαλούμ και του μπάχαλου μεταξύ της ελληνικής και της ελληνικής πλευράς, αφού ουδείς είναι σε θέση να διαβεβαιώσει με ασφάλεια πόσοι είναι οι διασωθέντες και πόσοι οι αγνοούμενοι.

Τη σύγχυση ήρθε να επιτείνει ρεπορτάζ της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης RAI όπου αναφέρθηκε ότι 80 εκ των διασωθέντων δεν περιλαμβάνονταν σε καμία λίστα!

Εν τω μευταξύ ο αριθμός των νεκρών ε΄φτασε του 10 και οι Ιταλοί κάνουν λόγω για 37 ακόμη αγνοούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.