Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Το μοιραίο τηλεφώνημα που όπλισε το χέρι του επιχειρηματία

Οικονομικές συναλλαγές στο "μικροσκόπιο"

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές σε σχέση με την αυτοκτονία 42χρονου επιχειρηματία που...


 διατηρούσε κατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου. Ο 42χρονος, που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με ένα 38αρι περίστροφο βρέθηκε νεκρός στο εξοχικό της οικογένειάς του στην περιοχή της Φιλοθέης, στο Ηράκλειο.
Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν οι οικονομικές συναλλαγές του αυτόχειρα, με την αστυνομία να περνάει από "κόσκινο" όλες τις συναλλαγές του 42χρονου. Έμφαση φαίνεται που δίνεται σε κάποια από τις συναλλαγές των τελευταίων ημερών που "πίεζε" καταστάσεις και οδήγησε στην απονενοημένη πράξη τον 42χρονο. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα στο χώρο του γραφείου του, ενώ φαίνεται πως βρίσκεται ήδη σε κάποιο δρόμο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του που αναζητούσαν από προχθές το βράδυ, το γιο τους και τελικά τον αντίκρισαν νεκρό... Πλήθος μηνυμάτων αφήνουν στον εκλιπόντα, σε σελίδα του στο Facebook, φίλοι και γνωστοί, με ένα τεράστιο "γιατί" να πλανάται...
Ο 42χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ φέρεται να δέχτηκε ένα τηλεφώνημα το οποίο τον τάραξε τόσο ώστε να πάρει το περίστροφο και να τραβήξει τη σκανδάλη...
Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε βρεθεί από την αστυνομία κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοχειρίας.
Προανάκριση διενεργεί το Β. Αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.