Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Κι όμως! Οι εκλογές δεν είναι πρώτο θέμα στο ίντερνετ [πίνακες]


Παρά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά την αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την προκήρυξη εκλογών, φαίνεται ότι στο Internet την προσοχή κερδίζει το...


 δυστύχημα του πλοίου Norman Atlantic στην Αδριατική, τόσο στην ειδησεογραφία , όσο και στα σχόλια.

Το Palo Professional  εντόπισε 10.009 αναφορές για το ναυτικό δυστύχημα μόνο την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, ενώ για τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου οι αναφορές στο Norman Atlantic έφτασαν τις 10.534. Αντίθετα, για το θέμα της εκλογής Προέδρου υπήρξαν μόλις 545 αναφορές  στις 28/12 και 1.798 στις 29/12,ημέρα κατά την οποία ουσιαστικά «έπεσε» η κυβέρνηση.
Συγκριτική Κατανομή ΠτΔ - Norman Atlantic
Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι αναφορές  για το Norman Atlantic  προέρχονται αποκλειστικά από το διήμερο 28 και 29 Δεκεμβρίου, ενώ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από όλη την περίοδο 21-29 Δεκεμβρίου.
Σε ό,τι αφορά την κατανομή των αναφορών ανά «κανάλι», τα δύο θέματα έχουν παρόμοια εικόνα, με το Twitter να είναι πρώτο με διαφορά.
Κατανομή Norman Atlantic
Κατανομή Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

πηγή: antenna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.